4 KRINGWINKELS

U bent hier

We hebben drie algemene Kringwinkels waar we alle productgroepen verkopen: Esmeralda (Peer), Kringwinkel Mol en Lomelle (Lommel). Hier vind je zowel meubelen, huisraad, textiel, kleine elektrische toestellen, fietsen, speelgoed, boeken en platen.

Voor retro en vintage, moet je in ReTroFee (Neerpelt) zijn. Minder groot van oppervlakte, maar toch groots in het aanbod. De ‘speciallekes’ vind je vooral in deze winkel.

Maandelijks zijn er speciale acties in onze winkels: Tupperware, Boch, Speelgoed, Boekenbeurs, Platenbeurs... Hou onze actiekalender goed in de gaten. Je vindt hem hier, maar je kan hem ook meenemen in onze winkel. Wij nemen ook deel aan de nationale acties van De Kringwinkel: Retrodag, Dag van de Gever en Dag van de Kringwinkel. Ook deze data vind je terug op de actiekalender.

openingsuren KW_1.png

Onze Kringwinkels vind je op de volgende adressen:

Kringwinkel Mol
Sint-Apollonialaan 190a
2400 Mol
T 014 32 61 63 – kw.mol@debiehal.be

Kringwinkel Lomelle
Balendijk 76
3920 Lommel
T 011 55 31 60 – kw.lomelle@debiehal.be

Kringwinkel Esmeralda
Steenweg op Wijchmaal 66
3990 Peer
T 011 63 61 47 – kw.esmeralda@debiehal.be

Kringwinkel ReTroFee
Stationsstraat 76
3910 Neerpelt
T 011 40 37 59 – kw.retrofee@debiehal.be

Waarom ik graag naar Retrofee kom? Ik ga daar gezellig neuzen tussen afgedankte kleine en grotere spullen. Textiel, potten, pannen, ringetjes en dingetjes, ja noem maar op. Regelmatig tik er iets op de kop. Zo kom ik dagelijks eens buiten en heb een mooi uitje voor weinig duiten! :)

Lisette
Klant Retrofee

1 keer per jaar is er altijd zo één, ik noem het de "antieke" dag (cfr Retrodag) . Dan vind ik altijd wel iets en geniet dan ook van de nostalgische sfeer die er dan hangt. Jaren geleden heb ik zo'n oude grammofoon gekocht, zo'n leuk ding! En het speelt nog altijd. Heerlijk!

Anoniem
Klant Kringwinkel Lomelle