Inzameldienst

U bent hier

Inzameldienst

Wij halen herbruikbare goederen op in de volgende steden of gemeenten: Ham, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Leopoldsburg, Lommel, Mol, Neerpelt, Overpelt en Peer.

Hoe worden goederen ingezameld van particulieren?

  •  via de ophaalmethode
    Aanbieders van goederen kunnen telefonisch een afspraak maken voor het ophalen van hun herbruikbare goederen. We bevragen ons eerst over de aard en de staat van de goederen en vervolgens maken we een afspraak. We streven naar een bediening binnen de week na aanmelding, maar we houden een planning aan met vaste ophaaldagen per gemeente. 
  • via de brengmethode
    Tijdens de openingsuren van onze Kringwinkels kunnen aanbieders van goederen deze ook zelf brengen. De magazijnen van de winkels zijn vlot bereikbaar met een wagen en eventueel aanhangwagen. In alle magazijnen zijn hulpmiddelen aanwezig voor een goede en veilige behandeling van de goederen.

Ook BEDRIJVEN kunnen gebruik maken van onze Inzameldienst. Bespaar op uw afvalfactuur en breng herbruikbare goederen naar De Kringwinkel. Grote partijen komen wij uiteraard gratis halen: bel en maak een afspraak!

Verantwoordelijke: Joep van der Velden
Contact: T 011 63 68 44 | joep.vandervelden@debiehal.be

Inzameldienst de Biehal

Ik vind het super dat ik na een dagje zolder opruimen mijn spullen naar de Kringwinkel kan brengen. Zo geef ik mijn spullen een tweede leven en maak ik iemand anders er blij mee. De ruime openingsuren zijn ook handig.

Rudi Weckx
gever Kringwinkel