Opendeurweekend nieuwbouw en eetdag
U bent hier
OPENDEURWEEKEND
22 & 23 OKTOBER 2022
BEZOEK ONZE NIEUWBOUW OF RESERVEER JE TAFELTJE VOOR ONZE EETDAG!
Zaterdag 22 oktober - opening nieuwbouw
14 - 17 uur - Stationsstraat 206, Lommel
- Bezoek onze nieuwe Kringstore Lommel, Grand Café de Biehal, Broodjesbar de Statie, de Strijkstapel, het Wassalon & de administratieve diensten.
- Met kinderanimatie, muziek, een hapje en een drankje,..
- Gratis toegang zonder reservatie.
- Parking: onze parking is nog niet volledig toegankelijk. Daarom vragen we om te parkeren aan het station van Lommel (Stationsstraat 278). Er rijdt een gratis pendel tussen het station en onze nieuwbouw.
Zondag 23 oktober - eetdag de Biehal
11.30-14 uur & 17-19.30 uur - Klosterhof, Lommel
- Reserveer je tafeltje voor ons heerlijk, huisbereid Italiaans 4-gangenbuffet!
>> Bekijk het ganse menu onderaan deze pagina! - Met in de namiddag een mogelijkheid tot een gratis gegidste rondleiding in onze nieuwbouw!
- € 19,90 (volwassenen), € 7,90 (kinderen 2-12 jaar), kinderen tot 2 jaar gratis.
- Parking: parkeren kan op de parking van zaal Klosterhof (Oude Diestersebaan 1, Lommel). Er rijdt een gratis pendel tussen het Klosterhof en onze nieuwbouw.
Reserveren?
- Reserveer je tafel voor de eetdag (+ optioneel gratis gegidste rondleiding in de nieuwbouw) via onze online reservatietool.
- Of stuur een mailtje naar eetdag@debiehal.be met de vermelding van je naam, uur (11:30 - 13:00 - 17:00 of 19:30 uur), hoeveel personen en of je geïnteresseerd bent in een rondleiding in de nieuwbouw (14:00 - 15:00 - 16:00 of 17:00 uur).
- Wil je op zondag tussen 14 en 17 uur graag deelnemen aan een gegidste rondleiding, zonder naar onze eetdag te komen? Dat kan ook. Reserveer dan je plaatsje via deze inschrijvingstool.
Menu Italiaans 4-gangenbuffet:
-
Starters:
Broodstokjes met rozemarijn en tomaten tapenade
Assortiment van 4 dipgroentjes met dipsausjes
(tonijn, citroen & knoflook, sweet chili met kerrie en peterseliedip) -
Soep en voorgerechten:
Minestrone
Pompoensoep
Brood & boter
Carpaccio van ossenhaas met rucola, pijnboompitten, Parmezaan en olijfolie
Vitello Tonnato
Tomaat mozzarella
Salade van gegrilde paprika, gegrilde courgette -
Hoofdgerechten:
Spaghetti bolognaise
Penne al olio met verse tomaatjes
Macaroni met kaas en hesp
Lasagne
Spaghetti vongole met mosseltjes
Pikant gevulde cannelloni
Cannelloni met ricotta en spinazie
Lookbrood -
Desserts:
Panna cotta met bosbessen en munt
Panna cotta met limoen
Tiramisu