BORDJE GEZOND

U bent hier

Bordje gezond is een project met steun van de Nationale Loterij, waarmee de Biehal haar medewerkers en klanten wil stimuleren om te kiezen voor gezonde voeding

Vaak wordt er gezegd: “Gezond koken en eten kost handenvol geld’. Maar wij willen bewijzen dat dit helemaal niet zo duur is als we vaak denken. Dit gaan we op verschillende manieren doen:

We organiseren kookworkshops voor geïnteresseerde medewerkers waar ze in de eerste plaats gezond en budgetvriendelijk leren koken. Vervolgens leren ze via allerlei tips hoe ze bewuster en goedkoper kunnen gaan winkelen. 

Wanneer het je echt aan tijd ontbreekt om gezond te koken, hebben we nog een kant- en klare oplossing voor je. Vanaf oktober zal je niet enkel in de take away Kristal terecht kunnen voor verse soep en afhaalmaaltijden, maar ook in onze kringwinkels in Lommel, Peer en mol. Hier voorzien we elke dag lekkere, gezonde maaltijden en soep in een mooi gepresenteerde koeltoog.

En als de oogst van De Plezanten Hof, onze eigen biologische deeltuin, het toelaat, voorzien we ook soepgroenten pakketten aan een voordelig tarief. Ook deze verkoop gebeurt in de kringwinkels.

Dus alle ingrediënten zijn aanwezig om iets gezond op je bord te toveren!