Broodjesbar Kristal

U bent hier

BROODJESBAR KRISTAL - LOmmel

Centraal gelegen op het industriegebied Kristalpark in Lommel vind je onze broodjesbar Kristal. 
Een trendy broodjes- en soepbar waar je terecht kan voor een lekker vers broodje, een tas soep of een frisse salade. Je kan dit ter plekke op eten, meenemen of bestellen en laten leveren. 
 
Kijk snel op onze menukaart (onderaan deze pagina) welk assortiment we aanbieden. Naast wekelijkse suggesties, hebben we ook een aanbod aan kant- en klare gerechten om mee te nemen, die je thuis makkelijk kan opwarmen. Ook verse soep in potten van 1L is verkrijgbaar.
 
Graag broodjes bestellen?

Om het werk voor onze medewerkers te vereenvoudigen, aanvaarden we enkel nog elektronische betalingen. Bedankt voor je begrip!

Adres: Louis Pasteurstraat 11 – 3920 Lommel

Openingsuren: maandag t.e.m. vrijdag, van 8 tot 16 uur

De Biehal food app

Al het lekkers van broodjesbar Kristal, Apollon & de Statie vind je nu ook in een handige app.
Zo wordt kiezen, bestellen en betalen nog gemakkelijker! 

Download de app via deze QR-code:QR-code app.JPG

Zin in een lekker vers broodje, een kom soep of een frisse salade Al het lekkers van broodjesbar Kristal & Apollon vind je nu ook in een handige app. Zo wordt bestellen, betalen én la (1)_0.png

Ons bedrijf draagt een samenwerking met sociale organisaties zoals de Biehal hoog in het vaandel. We doen voor de lunch van onze collega's dan ook vaak beroep op broodjesbar Kristal. De lunchkaart is duidelijk en de keuze is ruim voldoende. Gemiddeld twee keer per week brengt de chauffeur, die steevast vrolijk en behulpzaam is, de broodjes tot aan onze toegangspoort. Bedankt aan alle Kristal-medewerkers voor al het lekkers dat jullie voor ons klaarmaken!

Piet Dekker
Strabag Max Bögl Constructions International GMBH

Ik kom hier regelmatig een broodje halen. De broodjes zijn vers en lekker, dus ik blijf steeds terugkomen. 

Jan
bezoeker broodjesbar Kristal