Broodjesservice

U bent hier

Broodjesservice

Wil je als bedrijf of organisatie belegde broodjes aanbieden aan je medewerkers? Wij zorgen hiervoor. Je geeft tijdig je bestelling door en voor 12.00u leveren wij de broodjes ter plaatse. 

Ook belegde broodjes voor een vergadering of receptiebroodjes behoren tot de mogelijkheden. 
Informeer voor de mogelijkheden bij Viviann Beckers: viviann.beckers@debiehal.be | T 011 79 03 90

Heb je als particulier een feestje en wil je het je gemakkelijk maken? Bestel tijdig je broodjes bij ons en jij kan ze zonder wachten op het afgesproken tijdstip komen afhalen in onze broodjesbar Kristal in Lommel of Apollon in Mol. 

logo ZF

Wij bestellen reeds broodjes bij de Biehal sinds begin 2015. De receptionistes bestellen dagelijks lunches voor  bezoekers. Onze eigen medewerkers krijgen dagelijks de kans om een bestelling te plaatsen via de portier aan de hand van een broodjeslijst. De broodjes zijn vers, verzorgd en er is een ruim aanbod. Het aanbod is bespreekbaar in overleg met de verantwoordelijke.

Administratie
ZF Lommel

De bestelling verloopt makkelijk via mail. De Biehal is heel flexibel wat betreft annulaties of bijbestellingen. De bestellingen zijn steeds tijdig geleverd. Ook eventuele naleveringen zijn geen enkel probleem. De facturatie is altijd correct. Steeds zeer vriendelijk. Zeker aan te raden. 

Inge
receptioniste ZF Lommel