Nieuwbouw Lommel

U bent hier

Vzw de Biehal bouwt op site Meysterbergen in Lommel

Vzw de Biehal ontwikkelt een nieuwbouw op site Meysterbergen, de locatie van het voormalig ziekenhuis in de Kliniekstraat in Lommel. Het gebouw zal 4 diensten omvatten: Kringstore Lommel, een horecazaak, een strijk- en wasatelier en de burelen van de administratieve diensten.

Op de locatie van het oude ziekenhuis in Lommel wordt een zorgboulevard ontwikkeld, waar organisaties met een sociale insteek de mogelijkheid krijgen om zich te vestigen. Maatwerkbedrijf de Biehal zal vooraan op de site een nieuwbouw ontwikkelen met plaats voor Kringstore Lommel, een horecazaak, een strijk- en wasatelier en de burelen van de administratieve diensten. Kringstore Lommel zal dus op termijn verhuizen van de huidige vestiging op de Balendijk naar de Kliniekstraat.

 “Ons nieuw gebouw zal een compacte zeshoek vormen met aan de straatkant onze Kringstore. De Kringstore zal gelegen zijn aan een plein waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, kleine evenementen kunnen plaatsvinden enz. Het terras zal grenzen aan de geplande wandelboulevard, die de gehele site met elkaar verbindt”, verduidelijkt Eric Bogers – directeur vzw de Biehal.

Het bouwproject is momenteel in volle uitwerking. Als alles loopt zoals verwacht, zal de bouw kunnen starten in het voorjaar van 2021.

Nieuwbouw Lommel-1.jpg