Gezellige drukte op avondeditie dorpsrestaurant Hechtel

U bent hier

Op woensdag 16 oktober verzamelde jong en oud zich in het dorpsrestaurant van Hechtel om gezellig samen te genieten van een heerlijke 3-gangenmenu. Doorgaans gaat het dorpsrestaurant door op donderdagmiddag, een moment waarop werkende mensen en schoolgaande jongeren niet aanwezig kunnen zijn. Daar werd met de avondeditie verandering in gebracht!

Op deze speciale editie van het dorpsrestaurant werd er leuke kinderanimatie voorzien door de leidingploeg van Chiro Hechtel. Ondertussen konden ouders genieten van een aperitiefje. Om 6 uur verzamelde iedereen zich aan tafel en dienden de vrijwilligers van het dorpsrestaurant het lekkere eten op. Zo werd het een hele gezellige avond waarop jong en oud samenkwamen en de handen in elkaar sloegen.

Dit initiatief kadert in het project ‘Iedereen aan tafel’ van vzw de Biehal. Via dat project wil de Biehal een groter doelpubliek aanspreken door het concept van buurtrestaurants ruimer in te vullen. ‘Iedereen aan tafel’ wordt gesubsidieerd door Leader Kempen en Maasland en het Europese Landbouwfonds en loopt nog tot juni 2020.