Praktijkevent sociaal ondernemen in de ouderenzorg - interactieve sessies "Gericht gematcht"

U bent hier

Vzw de BiehalDe Sprong vzwvzw Maatwerkbedrijf De PloegWZC Sint-Jan BerchmansWZC Ter Vest en WZC Home Elisabeth nodigen jou graag uit, in samenwerking met Uitgeverij Vanden Broele (Subsidiemanager), voor hun interactieve sessies “Gericht gematcht - een duurzame samenwerking tussen sociale economie en ouderzorg”.

Deze sessies kaderen binnen het ESF-project Tea for Two dat de voorbije jaren succesvol onderzocht of er nieuwe tewerkstellingskansen voor kwetsbare personen uit sociale economie kunnen gecreëerd worden om medewerkers in woonzorgcentra te ontzorgen en de levenskwaliteit voor bewoners te verhogen.

Tijdens de interactieve sessies in Gent en Antwerpen geven we je graag enkele handvaten mee voor de opzet van een duurzame samenwerking tussen beide sectoren. Daarnaast helpen we je op weg naar het vinden van een geschikte, regionale samenwerkingspartner d.m.v. een matchmaking-concept.

maaltijdbedeling bewerkt.jpg

Het regionale aspect is daarvoor zeer belangrijk. Daarom vragen we aan organisaties uit West- en Oost-Vlaanderen om zoveel mogelijk in te schrijven voor de sessie in Gent. Organisaties uit Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant schrijven bij voorkeur in voor de sessie in Antwerpen.

Het doelpubliek van deze twee sessies zijn vooral directieleden en HR-medewerkers van maatwerkbedrijven/LDE en woonzorgcentra, aangezien de inhoud van de sessies focust op de voordelen en aandachtspunten bij een opstart van eventuele samenwerkingsverbanden. De beleidsmatige aspecten van dergelijke samenwerkingsverbanden komen later aan bod op het “Slotevent Tea for Two” op 25 november 2021 in Hasselt. Voor meer info over het slotevent, houd de komende weken dan zeker deze webpagina in de gaten.

PRAKTISCHE INFO

Je kan je inschrijven voor deze gratis interactieve sessies op 5 oktober in Gent of op 26 oktober 2021 in Antwerpen.

Het praktijkevent start telkens om 13.30 u. en eindigt omstreeks 17.00 u., met aansluitend een netwerkdrink. Deelname aan dit praktijkevent is GRATIS. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven aan dit praktijkevent deel te nemen, laten we slechts twee deelnemers per organisatie toe.

Klik hier voor meer info en om je in te schrijven voor één van de sessies.