4 KRINGSTORES

U bent hier

We hebben drie algemene Kringstores waar we alle productgroepen verkopen: Esmeralda (Peer), Kringstore Mol en Kringstore Lommel. Hier vind je zowel meubelen, huisraad, textiel, kleine elektrische toestellen, fietsen, speelgoed, boeken en platen.

Voor retro en vintage, moet je in ReTroFee (Pelt) zijn. Minder groot van oppervlakte, maar toch groots in het aanbod. De ‘speciallekes’ vind je vooral in deze winkel.

Maandelijks zijn er speciale acties in onze winkels: Retrodag, Speelgoedbeurs, Boekenbeurs, Kerstbeurs... Hou onze actiekalender goed in de gaten. Je vindt hem hier, maar je kan hem ook meenemen in onze winkel.

openingsuren Kringstores.png

Onze Kringstores vind je op de volgende adressen:

Kringstore Mol
Sint-Apollonialaan 190a
2400 Mol
T 014 32 61 63 – kw.mol@debiehal.be

De komende maanden vinden er wegenwerken plaats in de Sint-Apollonialaan in Mol. Kringstore Mol blijft tijdens de ganse werken bereikbaar via de Ambachtsstraat.

Kringstore Lommel
Stationsstraat 206
3920 Lommel
T 011 55 31 60 – kw.lomelle@debiehal.be

Kringstore Esmeralda
Steenweg Wijchmaal 66
3990 Peer
T 011 63 61 47 – kw.esmeralda@debiehal.be

ReTroFee Pelt

Kloosterstraat 16/3
3910 Pelt
T 011 40 37 59 – kw.retrofee@debiehal.be

Waarom ik graag naar Retrofee kom? Ik ga daar gezellig neuzen tussen afgedankte kleine en grotere spullen. Textiel, potten, pannen, ringetjes en dingetjes, ja noem maar op. Regelmatig tik er iets op de kop. Zo kom ik dagelijks eens buiten en heb een mooi uitje voor weinig duiten! :)

Lisette
Klant Retrofee

1 keer per jaar is er altijd zo één, ik noem het de "antieke" dag (cfr Retrodag) . Dan vind ik altijd wel iets en geniet dan ook van de nostalgische sfeer die er dan hangt. Jaren geleden heb ik zo'n oude grammofoon gekocht, zo'n leuk ding! En het speelt nog altijd. Heerlijk!

Anoniem
Klant Kringwinkel Lomelle