Inzameldienst

U bent hier

InzameldiensT

Heb je herbruikbare spullen die je wil schenken aan onze kringloopwinkels, maar geraak je zelf niet in één van onze kringloopwinkels of zijn het te veel en/of te grote spullen om zelf te vervoeren? Onze Inzameldienst komt ze graag bij je thuis ophalen.

Onze vrachtwagens zijn dagelijks onderweg naar onze klanten: ofwel met het ophalen van de spullen bij u thuis, ofwel met het aan huis leveren van gekochte goederen.
Wij halen herbruikbare goederen op in de volgende steden of gemeenten: Ham, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Leopoldsburg, Lommel, Mol, Pelt en Peer.

Voor gratis ophaling van herbruikbare spullen kan u telefonisch of via mail een afspraak maken.

Openingsuren Inzameldienst:
Maandag           08:30 – 17:00
Dinsdag             08:30 – 17:00
Woensdag        08:30 – 17:00
Donderdag       08:30 – 17:00
Vrijdag               08:30 – 15:00

Ook BEDRIJVEN kunnen gebruik maken van onze Inzameldienst. Bespaar op uw afvalfactuur en breng herbruikbare goederen naar de Kringstore in je buurt. Grote partijen komen wij uiteraard gratis halen: bel en maak een afspraak!

Verantwoordelijke: Joep van der Velden
Contact: T 011 63 68 44 | joep.vandervelden@debiehal.be

Wil je spullen schenken?
Inzameldienst de Biehal

Ik vind het super dat ik na een dagje zolder opruimen mijn spullen naar de Kringwinkel kan brengen. Zo geef ik mijn spullen een tweede leven en maak ik iemand anders er blij mee. De ruime openingsuren zijn ook handig.

Rudi Weckx
gever Kringwinkel