Steun onze vzw

U bent hier

Help mee aan een duurzame inrichting van onze personeelsrefter

De ontwikkeling van onze nieuwbouw in de Stationsstraat in Lommel is in volle gang. In de nieuwbouw zullen Kringstore Lommel, Grand Café de Biehal met bijbehorende broodjesbar, een tweede was- en strijkatelier en de administratieve diensten hun onderdak vinden. Door middel van houtbouw, gebruikmakend van CLT (Cross Laminated Timber), zetten we in op een zo maximaal mogelijke circulaire en duurzame bouwtechniek.

Ook bij de inrichting willen we optimaal inzetten op circulariteit en die visie in zijn geheel doortrekken. Zowel in de winkelinrichting, horeca-inrichting en burelen als in het meubilair van onze personeelsrefter. Daarom willen we voor onze medewerkers in de personeelsrefter een kitchenette en meubels (tafels en stoelen) voorzien die volledig vervaardigd zijn uit recuperatie- en gerecycleerd hout. Op die manier zetten we optimaal in op hergebruik en verliezen we het sociale aspect niet uit het oog, want de meubels en kitchenette worden vervaardigd door een collega-maatwerkbedrijf.

De nieuwe personeelsrefter moet een rustgevende plaats zijn voor onze medewerkers, waarin zij tijdens pauzemomenten op adem kunnen komen. Een ruimte die mooi en degelijk ingericht is, die voorzien is van alle gemakken (kitchenette) én die volledig in lijn ligt met onze bedrijfsvisie qua duurzaamheid en circulariteit.

Steun onze vzw en bouw mee aan de personeelsrefter

Om dit project tot een goed einde te kunnen brengen, zoeken we steun. Met de steun van de Koning Boudewijnstichting openden we dan ook een projectrekening waarbij giften van meer dan € 40,00 fiscaal aftrekbaar gemaakt worden (45% van het werkelijk gestorte bedrag).

Wil je ons steunen en meebouwen aan de rustgevende én duurzame personeelsrefter in onze nieuwbouw? Dat kan! Giften kunnen op volgende manieren gestort worden:

  • Via deze eenvoudige en beveiligde link naar de donatiepagina van de Koning Boudewijnstichting
  • Via overschrijving op de rekening van de Koning Boudewijnstichting:
    • BE10 0000 0000 0404
    • BIC: BPOTBEB1
    • met de vermelding 623/3732/00034

Aarzel niet om ons te contacteren, als je hierover vragen hebt. En alvast grote dank voor je steun!

 

Schetsen inrichting personeelsrefter

Kitchenette.jpg

Personeelsrefter_v2.jpgBeeld: DAM Architecten