Centraal magazijn van onze Kringstores tijdelijk gesloten tot 1 maart omwille van corona

U bent hier

Het centraal magazijn “Bokt” van onze Kringstores sluit tijdelijk preventief haar deuren tot 1 maart omwille van een corona-besmetting binnen het team van het magazijn. We roepen onze klanten op om het brengen van spullen naar één van onze winkels zoveel mogelijk uit te stellen tot 1 maart.

Het centraal magazijn “Bokt” in Peer, waar alle binnengebrachte spullen uit onze Kringstores gesorteerd en nagekeken worden vooraleer ze opnieuw verkocht worden, sluit tijdelijk haar deuren tot 1 maart. “Door een corona-besmetting binnen het team van het Bokt besloten we om preventief het magazijn te sluiten, zodat we de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers kunnen blijven garanderen. Voorlopig is het magazijn gesloten tot 1 maart, maar we blijven de situatie op de voet volgen.”, vertelt Jochim Schrooten, coördinator Kring van de Biehal.

“Door de sluiting van het magazijn Bokt roepen we onze klanten op om het brengen van herbruikbare spullen naar één van onze Kringstores zoveel mogelijk te beperken en uit te stellen tot 1 maart. Zo vermijden we stockageproblemen in de winkels en het magazijn, omdat er bij die laatste de komende dagen geen spullen kunnen verwerkt worden.”, duidt Jochim Schrooten.

De Kringstores, Kringboetieks, ReTroFee Pelt en Kringstock Pelt blijven de komende periode wel open volgens de normale openingsuren. Ook de aankomende stoffenbeurs in de Kringstores van Lommel, Mol en Peer blijft doorgaan zoals gepland. Voor de meest recente info kan je altijd terecht op onze website en Facebookpagina.