ReTroFee Pelt en Kringstore Esmeralda worden Kringstore Pelt & Kringstore Peer

U bent hier

Vanaf donderdag 23 mei krijgen onze kringloopwinkels ReTroFee Pelt in centrum (Neer)Pelt en Kringstore Esmeralda in Peer een andere naam. Met Kringstore Pelt en Kringstore Peer verwijzen de namen meer naar het aanbod & de locatie van de winkels. Om de naamsverandering te vieren, gooit Kringstore Pelt op donderdagavond 23 mei tussen 18 en 20.30 uur de deuren open tijdens een avondopening.

Kringstore Pelt (Kloosterstraat 16/3, 3910 Pelt)
Samen met de naamsverandering verandert in Pelt ook de winkelinvulling. Waar vroeger de hoofdzakelijke focus op retrospullen lag, verschuift die in het nieuwe winkelconcept naar een meer algemeen en uitgebreid aanbod. In Kringstore Pelt wordt het winkelaanbod dus vergroot. Een groter en meer divers aanbod aan spullen, vergelijkbaar met de reeds bestaande Kringstores in Lommel, Mol en Peer. In het aanbod in Pelt blijft wel nog steeds een kleine toets van retro aanwezig. Bovendien kan je in Kringstore Pelt ook terecht voor heerlijke take away gerechten zoals soep, videe, stoofvlees,… Allemaal versbereid door de horeca-afdeling van vzw de Biehal en terug te vinden in de koeltoog in de winkel. Ook wie geen zin heeft in die volle wasmand strijk die thuis te wachten staat, kan er terecht. Kringstore Pelt is namelijk een aannamepunt van strijkatelier de Strijkstapel. Zij zorgen voor professioneel strijkwerk met dienstencheques, klaar in ca. 2 werkdagen. Kortom een andere naam, maar met nog meer winkelplezier op dezelfde locatie!

Op donderdagavond 23 mei vieren we in Kringstore Pelt de naamsverandering en het uitgebreide aanbod met een feestelijke avondopening. Tussen 18 en 20.30 uur gooien we de deuren van Kringstore Pelt uitzonderlijk ’s avonds open. Bovendien kan je die avond genieten van een lekker hapje en drankje in de winkel. Iedereen – klanten, sympathisanten, Peltenaren, buurtbewoners,…- is van harte welkom om mee te vieren op donderdagavond 23 mei!

Kringstore Peer

Ook in Peer verandert de naam van Kringstore Esmeralda naar Kringstore Peer. Anders dan in Pelt gaat het in Peer enkel over een naamsverandering, het aanbod of de winkelinrichting blijft volledig hetzelfde als voordien. Kringstore Peer is gelegen in het gebouw van voorheen ‘Dancing Esmeralda’. Van daaruit is jaren geleden ook de naam Kringstore Esmeralda ontstaan. Maar in navolging van onze andere Kringstores (in Lommel, Mol en Pelt) kiezen we in Peer voor een soortgelijke naam als de andere winkels. Het woord 'Kringstore' staat voor het basiskringloopwinkelconcept, waarmee aangegeven wordt dat klanten er terechtkunnen voor een uitgebreid gamma aan tweedehandsspullen. Door elke winkel daarnaast ook met de exacte plaatsnaam te benoemen, is het in onze communicatie onmiddellijk duidelijk over welke locatie het gaat.

ReTroFee Pelt wordt Kringstore Pelt_3.png